top of page
POST-2.jpg

2016 yılında kurulan genç Kulübümüzün, 2017 yılından bu yana organize ettiÄŸi BAUISC Spring Trophy deÄŸerli destekçilerimizin katkıları ve sizlerin katılımlarıyla bu yıl 6.kez start alacak!

 

Türkiye Yelken Federasyonu’na sunmuÅŸ olduÄŸumuz Kulüp Faaliyet Programımıza (taslak) göre 6 farklı tarihte gerçekleÅŸecek 4 etaptan oluÅŸacak ve Yat ile Sportboat sınıflarına yönelik düzenlenecek Trofemizin ilk start düdüÄŸü ise 26 Mart Cumartesi günü çalacak. Ardından 9-10 Nisan, 23 Nisan ve 7-8 Mayıs tarihlerinde gerçekleÅŸecek yarışların yine kalabalık bir yarış filosuyla birlikte kıyasıya rekabete sahne olmasını umuyoruz.

 

2012 yılından bu yana “Yılın Ä°lk BoÄŸaz Yarışı” unvanına sahip BAUISC Bosphorus Sailing Cup ise, Trofenin son etabı olan 7-8 Mayıs tarihlerinde gerçekleÅŸecek. 7 Mayıs Cumartesi günü Ä°stanbul BoÄŸazı’nda heyecanlı bir mücadele bizleri bekliyor olacak. Ardından 8 Mayıs Pazar günü ise Trofenin son yarışı gerçekleÅŸecek olup, Trofe boyunca yarışan yarışçılara ödülleri takdim edilecek. Ayrıca, Trofenin döner Overall Kupası olan ve her sene kazanan ekibin bir yıl boyunca kupa dolabında sergilediÄŸi VELA Kupası da yarışlar sonunda gerçekleÅŸtirilecek ödül töreninde yeni sahibine kavuÅŸacak.

​

Ä°stanbul’da sürecek bu heyecanlı yelken mücadelesine, tüm yelkenci dostlarımızı ve büyüklerimizi davet eder, kalabalık bir yarış filosuyla birlikte kıyasıya rekabete sahne olacak bir Spring Trophy olmasını temenni ederiz.

  

Yarış Kayıtları için veya YelkenciliÄŸi nasıl daha ileri taşıyabileceÄŸimize iliÅŸkin her türlü öneriniz ya da ÅŸikayetiniz için ya da bilgi alabilmek için bizimle info@bauisc.org veya yariskayit@bauisc.org adresinden iletiÅŸime geçebilirsiniz.

bottom of page